Puls

Rytme, tone og variation

…kan sætte tiden i stå, og lade dine seere blive opslugt af budskabet. Videoproduktion er en musikalsk kommunikationsproces, som jeg selv bliver opslugt af.

Reklamebureauet Umwelt bad Eistrup Film om en kundecasefilm på deres digitale experience site til Velux. Og ud af en broget palette af Umwelts egne klip, mine optagelser, deres musik, screencasts, lydbider og mit speak, blev denne video klar på under en uge.

Soft Hardware

Storyboard og instruktion

Det handler først om mennesker. Dernæst kommer den tekniske del af filmproduktionen. Du vil opleve et grundigt forarbejde fra Eistrup Film, så optagelsesseancen bliver naturlig og behagelig, selv for dem, der ikke er vandt til at stå foran et kamera.

Fazer Food Services driver en “caféreception” i Swecos hovedkvarter i Ørestaden, og bad derfor Eistrup Film producere en kort forklarende og appetitlig video.

Opskriften på at få Fazers eget personale til at være skuespillere for en dag var, at have et klart og gennemarbejdet storyboard, samt en tydelig instruktion under optagelserne. Hele seancen blev skudt indenfor alminde arbejdstid, uden syndelige forstyrrelser af husets daglige aktivitet.

Nysgerrigt engagement

Indledende interview

Et nysgerrigt interview er grundlaget for din visuelle kommunikation. Jeg vil forstå mine kunders produkt, idé eller service. Det er sådan jeg danner mig den fortælling og de billeder, som bliver til din film.

Kurt Dalgaard, direktør Kontra Kaffe; “Vores kunder får en helt speciel kaffeoplevelse”

Jacob, Eistrup Film; “Hvad gør jeres kaffe så spektakulær?”

Kurt; “Det er den omhu vi ligger i udvælgelsen, blandingen og ristningen, som kan smages”

Jacob; “Omhu er nøglen. Det er jeres omhu vi skal vise. Fortæl mig mere om hvorfor I er så omhyggelige”…………

Fugl eller fisk?

Fra drone og under vandet.

Du vil opleve verden igennem Eistrup Films mangfoldige vinklespektre. Oppefra, rundt om, tæt på, langs med, langt fra, i bevægelse eller under overfladen. Tyngdekraft og andre af naturens benspænd skal være med til at fremme den visualisering, som passer dig som kunde.

Proces og pris

I en indledende samtale danner jeg mig et groft billede af dit behov og kommer med en skitse af hvordan filmen kan gribes an og et overslag på filmens pris. Falder dette i din smag, indleder vi samarbejdet og udvikler koncept og storyboard.

Når vi har disse grundlæggende faktorer på plads går jeg igang med selve produktionen.